Tagrenovering, nyt tag og andet tagarbejde

​Overvejer I at få et nyt tag eller en tagrenovering? Hos JR-Træbyg udfører vi alle former for tagarbejde såsom tagrenovering og reparation.

Vi kan også udskifte taget og lægge et helt nyt tag. Vi arbejder for private og erhverv i blandt andet Rødding, Kolding, Vejen, Haderslev og omegn.

Et nyt tag eller nye tagsten forøger husets værdi

En tagrenovering forlænger tagets levetid, giver et nyt look og forøger husets værdi. Samtidig undgår I bekymringer over kraftigt uvejr. Dertil kommer et bedre indeklima og en lavere varmeregning, fordi den nye isolering er bedre end den gamle. Omvendt kan et misligholdt tag føre til skader nede i tagkonstruktionen og endda i selve huset.

Alternativet til renovering af tag er at få et helt nyt tag og måske en ny tagkonstruktion. Her er der endda mulighed for at få en anden hældning på taget og beboelsesrum på loftet. Det er også muligt at få nye farver på taget eller andre tagsten såsom Decra, tegl, beton og eternit.

Hvad koster en tagrenovering?

Vores priser for en tagrenovering afhænger af omfanget. Det kan være alt fra mindre reparationer til en større udskiftning. Dertil kommer behovet for efterisolering, og jeres valg af tagsten. Dog kan en reparation godt være billig.

​I modtager naturligvis en kompetent rådgivning, og vi har løsninger for alle, uanset pris og kvalitet.

Kontakt os for at få et tilbud på tagarbejde

Ring til enten Rasmus Jacobsen på telefon 30 30 56 47 eller Jacob Rosenberg på telefon 20 82 79 96, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på tagrenovering. Eller du kan vælge at skrive til os på e-mail info@jr-traebyg.dk.

Har du spørgsmål​?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

indhent et uforpligtende tilbud

Skræddersyet tilbud på dit næste byggeprojekt.

Om JR Træbyg

JR Træbyg ApS er et kompetent tømrer- og snedkerfirma med speciale i renoveringer, tagarbejde, samt døre og vinduer. Vi vægter god kundeservice og kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Ønsker du at høre hvad vi kan hjælpe dig med, så kontakt os i dag og hør mere.

JR Træbyg ApS

Bregnegårdsvej 6, 6630 Rødding

CVR: 39699605

Rasmus Jacobsen telefon: 30 30 56 47

Jacob ​Rosenberg telefon: 20 82 79 96

E-mail: info@jr-traebyg.dk

send os din opgave

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt