Tag arbejde

TAGRENOVERING, NYT TAG OG ANDET TAGARBEJDE

​Overvejer I at få et nyt tag eller en tagrenovering? Hos JR-Træbyg udfører vi alle former for tagarbejde såsom tagrenovering og reparation.

Vi kan også udskifte taget og lægge et helt nyt tag. Vi arbejder for private og erhverv i blandt andet Rødding, Kolding, Vejen, Haderslev og omegn.

ET NYT TAG ELLER NYE TAGSTEN FORØGER HUSETS VÆRDI

En tagrenovering forlænger tagets levetid, giver et nyt look og forøger husets værdi. Samtidig undgår I bekymringer over kraftigt uvejr. Dertil kommer et bedre indeklima og en lavere varmeregning, fordi den nye isolering er bedre end den gamle. Omvendt kan et misligholdt tag føre til skader nede i tagkonstruktionen og endda i selve huset.
Alternativet til renovering af tag er at få et helt nyt tag og måske en ny tagkonstruktion. Her er der endda mulighed for at få en anden hældning på taget og beboelsesrum på loftet. Det er også muligt at få nye farver på taget eller andre tagsten såsom Decra, tegl, beton og eternit.

HVAD KOSTER EN TAGRENOVERING?

Vores priser for en tagrenovering afhænger af omfanget. Det kan være alt fra mindre reparationer til en større udskiftning. Dertil kommer behovet for efterisolering, og jeres valg af tagsten. Dog kan en reparation godt være billig.

​I modtager naturligvis en kompetent rådgivning, og vi har løsninger for alle, uanset pris og kvalitet.

​KONTAKT OS FOR AT FÅ ET TILBUD PÅ TAGARBEJDE

Du kan ringe til enten Rasmus Jacobsen på telefon 30 30 56 47 eller Jacob Rosenberg på telefon 20 82 79 96 hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på tagrenovering. Du kan også skrive til os på e-mail info@jr-traebyg.dk.​