Nyt tag i Rødding, Vojens og Haderslev

Få lagt nyt tag

​Har du fået skader på dit tag, eller overvejer du at få lagt nyt tag? Så er du kommet til det rette sted. Hos JR-Træbyg udfører vi alle former for tagarbejde såsom tagrenovering, reparation samt udskiftning af tag. Vi løser opgaver for både private og erhverv omkring Rødding, Kolding, Vejen, Haderslev og omegn. Vi har stor erfaring inden for tagrenovering og lægning af nyt tag, så uanset størrelsen på din opgave står vi klar til at hjælpe dig.

Forøg husets værdi med tagrenovering og nyt tag

En tagrenovering kan forlænge dit tags levetid, give et nyt look og forøge husets værdi. Samtidig kan du undgå bekymringer over kraftigt uvejr. Dertil kommer et bedre indeklima og en lavere varmeregning, når den nye isolering er bedre end den gamle. Omvendt kan et misligholdt tag føre til skader nede i tagkonstruktionen og endda i selve huset. Alternativet til renovering af tag er at få et helt nyt tag og måske en ny tagkonstruktion. Her er der endda mulighed for at få en anden hældning på taget og beboelsesrum på loftet. Det er også muligt at få nye farver på taget eller andre tagsten såsom tegl, beton og eternit.

Hvad koster en tagrenovering?

Vores priser for en tagrenovering afhænger af omfanget. Det kan være alt fra mindre reparationer til en større udskiftning. Dertil kommer behovet for efterisolering, og dit valg af tagsten. Dog kan en reparation godt være billig. ​Du modtager naturligvis kompetent rådgivning, og vi har løsninger for alle, uanset pris og kvalitet.

Kontakt os

Vil du høre mere om tagrenovering, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til Jacob ​Rosenberg på telefon 20 82 79 96 eller skrive til os på mail info@jr-traebyg.dk.