Nybyg og tilbygning i Rødding, Vojens og Haderslev

Gør huset større med en tilbygning

Skal du have bygget et nyt hus? Eller ønsker du at få bygget en tilbygning til dit eksisterende hus? Så er du kommet til det rette sted. En tilbygning er en optimal løsning, hvis du ønsker at få mere plads til familien, en større stue eller måske få plads til et kontor. Uanset hvad du drømmer om, står JR-Træbyg klar til at hjælpe dig. Vi har stor ekspertise indenfor byggebranchen og udfører alt fra ombygning og tilbygning til helt nyt byggeri omkring Rødding, Kolding, Vejen, Haderslev og Vojens. Vi laver tilbygninger for både private og erhvervskunder.

Tilbygning øger husets værdi

Mange vælger at bygge deres hus større i stedet for at investere i et nyt hus. Andre vælger at få lavet en tilbygning allerede inden indflytning, da huset er for småt. Med en tilbygning skaber du både værdi for husets beboere og for husets ejendomsværdi.

Vi kan blandt andet tilbyde:
• Nybyggeri
• Nyt sommerhus
• Tilbygning til hus
• Udehus eller udestue
• Ombygning af gammelt hus

Vælg JR-Træbyg til at stå for din tilbygning

JR-Træbyg tilbyder opgaver af høj kvalitet og helt efter dine behov og ønsker. Vi samarbejder med dygtige og troværdige fagfolk, såsom VVS-installatører, elektrikere og malere, for at sikre at din tilbygning lever helt op til dine forventninger. Vores arbejde kendetegnes ved høj kvalitet og god service, og vi går aldrig ned på kvaliteten. Vi kører først, når du er helt tilfreds.

Hvad koster en tilbygning til hus?

​Vores priser for en tilbygning til hus afhænger af, om der er tale om et beboelsesareal, og om rummet skal opvarmes. ​Dertil kommer størrelsen og dit valg af materialer. Vi har naturligvis konkurrencedygtige priser, og vi kan lave alt fra en billig carport til en ny villa.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om mulighederne for tilbygning og nybyggeri? Så kontakt os endelig. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på for eksempel en tilbygning til hus.
Kontakt Jacob ​Rosenberg på telefon 20 82 79 96 eller på mail info@jr-traebyg.dk.