Nybyg & tilbygning

TILBYGNING TIL HUS,
OMBYGNING OG NYBYGGERI

Vil I gerne have en tilbygning til hus? Hos JR-Træbyg har vi stor ekspertise med alle former for byggeri lige fra en ombygning til en tilbygning til hus. Vi står også gerne for nybyggeri. Vi er med andre ord en stærk spiller i byggebranchen, og derfor har vi kunder i blandt andet Rødding, Kolding, Vejen og Haderslev samt andre steder i landet.

OMBYGNING OG NYBYGGERI ØGER HUSETS VÆRDI

Mange vælger at bygge huset større i stedet for at flytte. Andre vælger at bygge til, inden de flytter ind, fordi huset er for småt, men det bedste valg. Samtidig øger tilbygningen husets værdi. Vi kan bygge et nyt hus eller en tilbygning til hus med gasbeton, træ eller mursten med videre.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Nybyggeri
  • Nyt sommerhus
  • Tilbygning til hus
  • Udhus eller udestue
  • Ombygning af gammelt hus

​Vi samarbejder med andre dygtige og troværdige fagfolk såsom VVS-installatører, elektrikere, malere og så videre. Vores arbejde er altid kendetegnet ved høj kvalitet og god service, og vi går aldrig ned på kvaliteten. Vi kører først, når du er tilfreds.

HVAD KOSTER EN TILBYGNING TIL HUS?

​Vores priser for en tilbygning til hus afhænger af, om der er tale om et beboelsesareal, og om rummet skal opvarmes.

​Dertil kommer størrelsen og jeres valg af materialer. Vi har naturligvis konkurrencedygtige priser, og vi kan lave alt fra en billig carport til en ny villa.

KONTAKT OS FOR AT FÅ ET UFORPLIGTENDE BYGGETILBUD

​Du er meget velkommen til at få mere at vide om mulighederne for byggeri, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på for eksempel en tilbygning til hus.

​Ring gerne til enten Rasmus Jacobsen på telefon 30 30 56 47 eller Jacob Rosenberg på telefon 20 82 79 96. Du kan også skrive til e-mail info@jr-traebyg.dk.​