Døre & Vinduer

UDSKIFTNING AF VINDUER GIVER HUSET ET NYT OG FLOT LOOK

Er det blevet tid til udskiftning af vinduer? Hos JR-Træbyg tilbyder vi udskiftning af vinduer og døre for private og erhverv. Nye vinduer giver huset et nyt og flottere look. Samtidig giver de en lavere varmeregning. Vi har kunder i blandt andet Rødding, Vejen, Kolding og Haderslev samt andre steder.

VINDUESRAMMER OG RUDER FRA FØRENDE LEVERANDØRE

Træ/alu-vinduesrammer er det mest udbredte produkt, fordi det holder længst. Dertil kommer, at de er vedligeholdelsesfrie. Vi benytter vinduesrammer og ruder fra førende leverandører ved udskiftning af vinduer.

Vi gennemgår naturligvis alle de forskellige muligheder for lysindfald, sprosser og isoleringstyper, inden du skal beslutte dig for montering af døre og vinduer.

Vores arbejde er kendetegnet ved høj kvalitet og god service.

Derfor går vi aldrig ned på kvaliteten, og derfor kører vi først, når du er tilfreds. ​Samtidig har vi fokus på den sidste finish såsom fugning, sålbænk og så videre.​

HVAD KOSTER UDSKIFTNING AF VINDUER?

Prisen for udskiftning af vinduer afhænger af dit valg af producent, ruder og rammer. Vi har altid konkurrencedygtige priser, og vi kan sagtens finde en billig løsning.

KONTAKT OS FOR AT FÅ ET TILBUD PÅ VINDUESUDSKIFTNING

Du er altid velkommen til at høre mere, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på udskiftning af vinduer og eventuelt døre.

Du kan ringe til enten Rasmus Jacobsen på telefon 30 30 56 47 eller Jacob Rosenberg på telefon 20 82 79 96. Du kan også skrive til os på e-mail info@jr-traebyg.dk.​