Nye vinduer og døre i Rødding, Vojens og Haderslev

Giv huset et flot look med nye vinduer og døre

Skal du have udskiftet dine døre og vinduer? Med nye vinduer kan du give huset et nyt og flot look. Samtidig resulterer en udskiftning ofte i en betydeligt lavere varmeregning, da du undgår at slippe kold luft ind. JR-Træbyg tilbyder udskiftning af vinduer og døre for både private og erhverv omkring Rødding, Vejen, Kolding og Haderslev og omegn.

Vinduer og døre af høj kvalitet fra førende leverandører

Træ/alu-vinduesrammer er det mest udbredte produkt, da det er de rammer, som holder længst. Dertil kommer, at de er vedligeholdelsesfrie. Vi benytter altid vinduesrammer og ruder fra førende leverandører ved udskiftning af vinduer. Vi gennemgår naturligvis alle de forskellige muligheder for lysindfald, sprosser og isoleringstyper, inden du skal beslutte dig for montering af døre og vinduer. Vores arbejde kendetegnes ved høj kvalitet og god service, og vi kører derfor først, når du er fuldt ud tilfreds med arbejdet. Hos JR-Træbyg har vi altid fokus på de ekstra detaljer og den sidste finish såsom fugning og sålbænk.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen for udskiftning af vinduer afhænger af dit valg af producent, ruder og rammer. Vi har altid konkurrencedygtige priser, og vi kan sagtens finde en billig løsning.

Kontakt os for et tilbud på nye vinduer og døre

Du er altid velkommen til at høre mere, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på udskiftning af vinduer og døre. Du kan ringe til Jacob ​Rosenberg på telefon 20 82 79 96. Du kan også skrive til os på mail info@jr-traebyg.dk.